ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

"Το όνειρο της Μελίνας" της Ευδοκίας Στάμου

15.12.2022

Είναι η αγάπη μια ομπρέλα με χερούλι τη φιλία, δροσερή βροχούλα η Ειρήνη ποτίζει για να μεγαλώσει σαν λουλούδι η αλληλεγγύη…

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και ο  Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων συνδιοργανώνουν κι αυτή την χρονιά την χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Το παραμύθι της Ευδοκίας Στάμου Το όνειρο της Μελίνας θα παρουσιάσουν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ  σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κόκκαλη.

Αυτή την  φωτεινή ιστορία θα «ζωντανέψουν» στη σκηνή με λόγο, μουσικές και  τραγούδια όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους, ακολούθησαν την ίδια ονειρική διαδρομή και μοιράστηκαν τα ίδια συναισθήματα.

Συνοδοιπόροι στη μαγική γιορτή η Olena Fedko στο πιάνο και η Μαριλένα Αγγελοπούλου στο τραγούδι. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει η Ευδοκία Στάμου και  την πρωτότυπη μουσική ο Σάββας Βασιλειάδης . Την αφίσα έχει σχεδιάσει η Βάλια Ψωμιάδη

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Σταφιδεργοστάσιο –Κτίριο Ι.Καραμανδάνη (Μπάρρυ -Όθωνος Αμαλίας 6), την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.