ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Από την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- Παρασκευή 31/8/2018

01.9.2018

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Παρασκευή 31/8/2018) έγινε ενημέρωση για τα νέα συκοφαντικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Καθαριότητας -Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Χρήστος Κορδάς, έκανε λόγο για συκοφαντική επίθεση που έχει προφανή στόχο να πλήξει το κύρος του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και συνολικά της Δημοτικής Αρχής. Δεν έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματα. Είναι ψευδή. Τόνισε ότι άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν απαντήσει στο σύνολο των ερωτήσεων των κρατικών υπηρεσιών, που αφορούσαν στην παραλία Αραχωβιτίκων.
Αλήθεια, γιατί αν υπάρχει όντως σοβαρό πρόβλημα με τη «βίλα», δεν λύθηκε εδώ και 40 χρόνια που έχει χτιστεί; Και γιατί δεν βγήκε στην… επιφάνεια εδώ και τέσσερα χρόνια που αγοράστηκε; Το πόθεν έσχες του Δημάρχου είναι σε γνώση όλων. Είναι προφανής ο λόγος. Ο πατραϊκός λαός όμως, γνωρίζει τον Δήμαρχό του, ξέρει τη διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους πάντες.
Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι στέρεψαν τα ψέματα του τύπου, «δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής προς τη θάλασσα», αφού υπάρχει όχι ένας, αλλά δύο δρόμοι, στα 80 και στα 160 μέτρα, της «βίλας» -που είναι ένα σπίτι 140 τετραγωνικών μέτρων- και της «πισίνας», που δεν υπάρχει. Αυτό που έμεινε είναι ο σκοπός της βρώμικης επίθεσης, που δεν είναι άλλος από τις εκλογές.
Τέλος, ο Δήμαρχος, απαντώντας και απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των παρατάξεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά: “Δεν σας νοιάζει ο κίνδυνος φωτιάς. Φωτιά πήραν τα «μπατζάκια» σας, για την απήχηση που έχει στον Πατραϊκό λαό η δουλειά που γίνεται από αυτή τη Δημοτική Αρχή. Δεν σας έχει μείνει τίποτα από τη λάσπη και θα σας κρίνει ο λαός.