20.05.2020

Στον χώρο των τεχνών, στον χώρο του θεάτρου, διαλεκτικά προχωρά η διαπαιδαγώγηση του ανθρώπου. Πέτρος Βάης, πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Να μην είναι μια μέρα που προσποιούμαστε ότι τιμούμε για να εξιλεωθούμε για ό,τι καθημερινά «κακοποιούμε». Πολιτισμός δεν είναι μόνο η τέχνη, συνδέεται με τον τρόπο ζωής, την πνευματική, την κοινωνική, την οικονομική, την πολιτιστική. Πολιτισμός είναι η εργασία του πατέρα και το σχολείο του παιδιού. Είναι το νοσοκομείο για όλους και η φροντίδα των ηλικιωμένων. Είναι η εξασφάλιση των ΑΜΕΑ και η διάβαση για τους ανάπηρους. Πολιτισμός είναι η δυνατότητα να απολαμβάνουν όλοι τα αγαθά της προόδου και της τεχνολογίας που έχει αποκτηθεί.Πολιτισμός είναι και τα έργα τέχνης που δημιουργούν οι καλλιτέχνες αλλά και η αξιοπρεπής ζωή των καλλιτεχνών. Στον χώρο των τεχνών, στον χώρο του θεάτρου, διαλεκτικά προχωρά η διαπαιδαγώγηση του ανθρώπου και διαμορφώνονται οι συνειδήσεις – παράγεται πολιτισμός!

περισσότερα
A Manual on Work and Happiness

Άρμα Θέσπιδος-Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης

Παραστάσεις Ιανουαρίου 2017.

17.01.2017

Το Άρμα Θέσπιδος με την εξαιρετική παράσταση "Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης" σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου, συνεχίζει την καλλιτεχνική του πορεία: 

ΤΡ-17 ΚΑΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓ.  5 μ..μ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΙΩΝΙΑΣ
ΤΕ-18 ΚΑΠΗ ΖΑΡ/ΚΩΝ   5 μ.μ. ΠΡΑΤΣΙΚΑ πριν την ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΠΕ-19 ΚΑΠΗ ΑΓΥΙΑΣ     5 μ.μ. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, ΑΓΥΙΑ
ΠΑ-20  21ο ΔΣ               7 μ.μ. ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΤΧ
Κ-22          16ο ΔΣ               7 μ.μ. ΝΟΤΑΡΑ, ΑΓΥΙΑ
Δ-23           7ο ΔΣ                6 μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΛΑΤΕΡΟΥ
ΤΡ-24 41ο ΔΣ                7 μ.μ. ΠΕΛΟΠΟΣ, ΕΓΛΥΚΑΔΑ
ΤΕ-25 Ε.Κ.Ψ.Υ.            11 π.μ. ΜΥΚΗΝΩΝ 1. ΠΡΩΝ ΙΚΑ
ΠΕ-26 ΣΟΨΥ                 8 μ.μ. ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ