ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Έργου και Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για μαθήτριες-τές Λυκείων*

04.11.2014

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δράσεων, διοργανώνει εργαστήριο δημιουργικής γραφής και διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου θεατρικού έργου με θέμα «Όταν Δεν» για μαθητές-τριες Λυκείων του νομού Αχαϊας.
Τα διαγωνιζόμενα έργα θα αξιολογήσει κριτική επιτροπή και το έργο που θα διακριθεί θα παρουσιαστεί σε σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας τη θεατρική περίοδο 2014-2015.
Κάθε μαθήτρια-τής έχει δικαίωμα υποβολής ενός μόνο θεατρικού έργου έκτασης μέχρι 25 σελίδες Α4, γραμματοσειρά Times New Roman, μέγεθος γραμματοσειράς 12, το οποίο θα πρέπει  να κατατεθεί  μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2015 σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf )στο e-mail: otan.den@gmail.com Στην πρώτη σελίδα του έργου θα πρέπει να αναγράφονται το  ονοματεπώνυμο, η ταχυδρομική διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου του συγγραφέα καθώς και η τάξη λυκείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές-τριες θα έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν δύο  εργαστήρια δημιουργικής γραφής με την Γιάννα Ροϊλού (διδάσκουσα του τμήματος θεατρικών σπουδών του Παν/μιου Πατρών) την Κυριακή 16/11 στο θέατρο Απόλλων και την Κυριακή 7/12 στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι ώρα 11:00-14:00.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2014 τηλεφωνικά στο 2610623730 (υπεύθυνη Συγκλητική Βλαχάκη) ή ηλεκτρονικά στο e-mail: otan.den@ gmail.com. Στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να σημειώνεται το ονοματεπώνυμο, το σχολείο και η τάξη του συμμετέχοντα καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του (τηλέφωνο και e-mail).
 

*Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Λυκείων του Νομού Αχαϊας.