ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

open day!

17.3.2014

Η Ανώτερη Ιδιωτική Σχολή Δραματικής Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας διοργανώνει το Σάββατο  26 Απριλίου και ώρα 12.00 ξενάγηση στους χώρους της Σχολής. (Παλιές σταφιδαποθήκες  Μπάρι- Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα).
Η ξενάγηση έχει στόχο την γνωριμία των ενδιαφερομένων με τις εγκαταστάσεις, το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές της σχολής καθώς και τη γνωστοποίηση του προγράμματος σπουδών και τη φιλοσοφία λειτουργίας της.

Η σχολή θέτει ως βασικούς πυλώνες της εκπαιδευτικής διαδικασίας την ανάπτυξη των "τεχνικών" μαθημάτων που  θωρακίζουν τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού ως άμεση και αναγκαία προϋπόθεση για την καλλιέργεια της υποκριτικής ικανότητας του κάθε σπουδαστή. Ως εκ τούτου η Σχολή διατηρεί το δικαίωμα της ένταξης στο πρόγραμμά της, όλων των απαραίτητων συστημάτων φωνής και κίνησης -ακόμα και σε σεμιναριακούς υποχρεωτικούς κύκλους-που βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η άσκηση της κριτικής σκέψης του σπουδαστή –μέσω των θεωρητικών μαθημάτων όσο και της σκηνογραφικής πρακτικής- αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της θεατρικής εκπαιδευτικής διαδικασίας με στόχο  την όξυνση της συνθετικής ικανότητας του σπουδαστή και της δυνατότητας του να εισχωρήσει και να εμβαθύνει στην πρακτική της δραματουργίας.

Σας περιμένουμε.