ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Θέατρο των Πολιτών …Θερινό Εργαστήρι!!!

13.5.2014

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, εισάγοντας στην εκπαιδευτική του δραστηριότητα έναν καινούργιο κύκλο μαθημάτων, δημιουργεί ένα τμήμα για όσους πολίτες άνω των 30 ετών, ενδιαφέρονται να γνωρίσουν  με βιωματικό τρόπο τη διαδικασία της θεατρικής πράξης σύμφωνα με τις αρχές του θεάτρου συνόλου. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν υποκριτική-αυτοσχεδιασμό, κίνηση, δραματουργία και σκηνογραφία.  Θα χρησιμοποιηθεί από τους διδάσκοντες  σαν αφορμή, υλικό από το έργο του θεατρικού συγγραφέα Άντον Τσέχωφ.  Με τη διοργάνωση αυτoύ του θερινού εργαστηρίου σηματοδοτείται η έναρξη για τη λειτουργία ενός μόνιμου τέτοιου τμήματος από τον Χειμώνα του 2014. Αρχικά το θερινό αυτό τμήμα θα ολοκληρωθεί σε 3 διδακτικές περιόδους.
Η πρώτη περίοδος ξεκινά στις 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουνίου. Η δεύτερη στις 7 Ιουλίου έως τις 24 Ιουλίου και η τρίτη στις 25 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2014 ( χωρίς τα Σαββατοκύριακα). Οι ώρες μαθημάτων είναι: 18:30 έως 22:30. Για όσους από τους συμμετέχοντες ενδιαφέρονται, θα ακολουθήσει μία ανοιχτή παρουσίαση αυτής της δημιουργικής έρευνας .
Θα διδάξουν οι καθηγητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: Ελένη Μποζά,  Κωνσταντίνος Ζαμάνης, Μάρω Γαλάνη, Έλσα Ανδριανού, Νίκος Γιαλελής.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι-Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα.
Πληροφορίες, εγγραφές (μέχρι 10 Ιουνίου) στον ίδιο χώρο ή στο τηλ. 2610623730.