ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πολιτική εισιτηρίων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας.

03.11.2015

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας συνεχίζοντας και φέτος τη πολιτική του χαμηλού εισιτηρίου και δίνοντας  ιδιαίτερη προσοχή  στις οικονομικά ευπαθείς ομάδες,  διαμορφώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τη τρέχουσα θεατρική περίοδο 2015-2016 ως εξής:
1.Γενική είσοδος: 15ευρώ  (κεντρική σκηνή)
12ευρώ Λαϊκή (Πέμπτη και Κυριακή)
10ευρώ Φοιτητικό, Μαθητικό, Τρίτεκνοι, Πολύτεκνοι,
 8 ευρώ Ομαδικό (10 ατόμων και άνω πχ.Σχολεία, Οργανισμοί Τράπεζες, Εργοστάσια και γενικά σύλλογοι και σωματεία)  
5ευρώ Άνεργοι, ΑΜΕΑ και πάνω από 70 ετών.

2.Μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) στους κοινωνικά αποκλεισμένους συμπολίτες θα χορηγείται δωρεάν το ΘΕΩΡΙΚΟ εισιτήριο (αξίας 10 ευρώ).

3.Οι σπουδαστές της Δραματικής και οι μαθητές των εργαστηρίων του Θεάτρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν τις παραστάσεις κατόπιν συνεννόησης .

4.Παιδική Σκηνή:
Το εισιτήριο για την  Παιδική Σκηνή  θα έχει 7ευρώ για τους  μεγάλους και 5ευρώ για τα παιδιά .
Για τους μαθητές ισχύει το εισιτήριο των 5ευρώ  και παρέχουμε την δυνατότητα σε  5 παιδιά που δυσκολεύονται να πληρώσουν το εισιτήριο (5%) να   παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν
Σε σχολεία της περιφέρειας που χρησιμοποιούν λεωφορεία για την μεταφορά των μαθητών, το εισιτήριο θα έχει 4ευρώ, ώστε να μην επιβαρυνθεί  ο μαθητής ή το σχολείο με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς .

5. Άρμα Θέσπιδος
4 ευρώ ή 5ευρώ η είσοδος. Εάν όμως είναι  προαγορασμένη η παράσταση από τον πρόεδρο ή τον Δήμαρχο κάθε κοινότητας ή Δήμου αντίστοιχα θα παρακολουθούν την παράσταση δωρεάν.
Επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης του θεωρικού εισιτηρίου
&
Κάρτα Πολιτισμού: 10ευρώ
Θεατρολόγοι:  5ευρώ
 
ΠΡΟΣΟΧΗ, σε όλα τα προπληρωμένα εισιτήρια θα πρέπει να γίνεται κράτηση της θέσης με φυσική παρουσία στο ταμείο του θεάτρου ή τηλεφωνικά στο 2610273613.