20.05.2020

Στον χώρο των τεχνών, στον χώρο του θεάτρου, διαλεκτικά προχωρά η διαπαιδαγώγηση του ανθρώπου. Πέτρος Βάης, πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Να μην είναι μια μέρα που προσποιούμαστε ότι τιμούμε για να εξιλεωθούμε για ό,τι καθημερινά «κακοποιούμε». Πολιτισμός δεν είναι μόνο η τέχνη, συνδέεται με τον τρόπο ζωής, την πνευματική, την κοινωνική, την οικονομική, την πολιτιστική. Πολιτισμός είναι η εργασία του πατέρα και το σχολείο του παιδιού. Είναι το νοσοκομείο για όλους και η φροντίδα των ηλικιωμένων. Είναι η εξασφάλιση των ΑΜΕΑ και η διάβαση για τους ανάπηρους. Πολιτισμός είναι η δυνατότητα να απολαμβάνουν όλοι τα αγαθά της προόδου και της τεχνολογίας που έχει αποκτηθεί.Πολιτισμός είναι και τα έργα τέχνης που δημιουργούν οι καλλιτέχνες αλλά και η αξιοπρεπής ζωή των καλλιτεχνών. Στον χώρο των τεχνών, στον χώρο του θεάτρου, διαλεκτικά προχωρά η διαπαιδαγώγηση του ανθρώπου και διαμορφώνονται οι συνειδήσεις – παράγεται πολιτισμός!

περισσότερα
A Manual on Work and Happiness

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

13.01.2015

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας καλεί πτυχιούχους θεατρολόγους, που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί σε Γυμνάσια της Πάτρας, να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στο e-mail: sygklitiki@gmail.com μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2015.
Πληροφορίες: τηλέφωνο 2610623730 (Συγκλητική Βλαχάκη), e-mail: sygklitiki@gmail.com (θέμα: “Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα”).