ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

OPERA STUDIO ΠΑΤΡΑΣ

Υποβολή αιτήσεων

28.8.2015

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για  τους λυρικούς τραγουδιστές, αλλά και για τους σπουδαστές των Ωδείων της πόλης μας και της ευρύτερης περιφέρειας ,  που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο διετές πρόγραμμα του Opera Studio του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα  να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 (λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία που αναγράφεται στη σφραγίδα ταχυδρομείου) στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Εκπαιδευτικός Χώρος Μπάρι, Όθωνος Αμαλίας 6 , Πάτρα, Τ.Κ. 26223 ή μπορούν να καταθέσουν οι ίδιοι την αίτησή τους στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας .
Η τελική επιλογή των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί έπειτα από Αudition, η οποία θα διεξαχθεί στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015. Η συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της Audition για κάθε υποψήφια/-ο που έχει επιλεγεί από τη διαδικασία της προεπιλογής, θα της / του ανακοινωθεί έγκαιρα και εγγράφως.