ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης - Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00 στα Παλαιά Σφαγεία.

02.11.2021

Ξεχωριστοί σταθμοί της ιστορίας του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και των ανθρώπων του όπως καταγράφηκαν από το πέρασμά του στην Επίδαυρο για δεκατέσσερα συνεχή καλοκαίρια και αιχμαλωτίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του σκηνοθέτη και ηθοποιού Κωστή Καπελώνη, είναι το υλικό της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας έκθεσης φωτογραφίας που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων από την Τετάρτη 3 έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο με τίτλο «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00 στα Παλαιά Σφαγεία.
Η έκθεση παρουσιάζεται από το «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» και παραχωρήθηκε από το εμβληματικό θέατρο στην Πάτρα προκειμένου να εκτεθεί στα Παλαιά Σφαγεία σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.
Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα προέρχονται από το μοναδικό ιστορικής αξίας φωτογραφικό λεύκωμα που δημιούργησε ο Κωστής Καπελώνης και περιλαμβάνει φωτογραφίες από τις παραστάσεις του Θεάτρου στην Επίδαυρο από το 1985 έως το 1998.
Η έκθεση θα διαρκέσει από 3 έως και 26 Νοεμβρίου και θα είναι επισκέψιμη στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα από Δευτέρα έως Σάββατο τις ώρες 9.00-14.00 και την Τετάρτη τις ώρες 17.00-20.00.