ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ακρόαση ηθοποιών για την Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας

15.9.2023

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 18 έως 30 ετών για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή της παιδικής-εφηβικής σκηνής, σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσάκωνα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akroaseisdipethepat@gmail.com (με την ένδειξη για την Παιδική Σκηνή).

Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναγράφεται το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:30 πμ στο Θέατρο Μπάρρυ Σανταρόζα 7 & Καρόλου στην Πάτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο και ένα τραγούδι της επιλογής τους, καθώς και ένα απόσπασμα 10 -15 γραμμών από το ποίημα "Σώπα, μη μιλάς" του Αζίζ Νεσίν.

Επιπλέον θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να είναι προετοιμασμένοι για να κάνουν αυτοσχεδιασμούς υποκριτικής, κίνησης και μουσικής-ρυθμού.