ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Νέα πρόεδρος του Δ.Σ. η Λυδία Καραθανασοπούλου

11.2.2024

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας συνεδρίασε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 2:45μ.μ. στα γραφεία του Θεάτρου στο Μπάρρυ Όθωνος-Αμαλίας 6.

Στην συνεδρίαση ψηφίστηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: Συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με πρόεδρο την Λυδία Καραθανασοπούλου, αντιπρόεδρο τον  Γεώργιο Μαγιάκη και μέλη τους: Πέτρο Βάη, Σοφία Μητρούλια, Μιχάλη Αναστασίου, Μαριάννα Σταματιάδου, Γεώργιο Αγγελόπουλο, Ευανθία Αθανασοπούλου, Ιωάννα Ροϊλού- Παναγοδημητρακοπούλου και με αναπληρωματικά μέλη τους:
ΚώσταΔραγώτη, Ρένα Σκαρλάτου, Τζέλα Λάζαρη, Μαίρη Νικολάου,Αθηνά Καλλιμάνη–Γεωργιτσοπούλου, Λεωνίδα Ευφραιμίδη,Λουίζα Βαγγελάτου,Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Ιωάννα Παπαγεωργίου.

Ορισμός προέδρου του Δ.Σ.Λυδίας Καραθανασοπούλου, ως νόμιμηςεκπροσώπου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.

Εν συνεχεία η πρόεδρος  ευχήθηκε  καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους! Καλή και εποικοδομητική συνεργασία σε μια περίοδο πολύ δύσκολη με μειωμένη χρηματοδότηση και διαρκώς μειούμενο προσωπικό για το Δήμο και συνεπώς και για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Σε μια περίοδο που η ακρίβεια και η ανεργία έχουν χτυπήσει κόκκινο, οι ελλείψεις σε υποδομές είναι τεράστιες και η κοινωνική-κρατική πρόνοια μηδενική,  ο πολιτισμός για εμάς δεν είναι πολυτέλεια, ούτε πεδίο κερδών για διάφορους μεγάλους επιχειρηματίες. Θα προσπαθήσουμε, μέσα σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο να σχεδιάσουμε και να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς, κεντρική σκηνή, παιδικό-εφηβικό θέατρο, Άρμα Θέσπιδος, Δραματική Σχολή κ.λ.π. ώστε να προσφέρουμε ένα όσο το δυνατό πιο ποιοτικό αποτέλεσμα που θα αγγίξει και θα φτάσει σε όσο περισσότερο κόσμο της περιφέρειας μας, θα αγκαλιάσει ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες που είναι αποκομμένες από αυτόν και θα στηρίξει τις ανάγκες των ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού.