ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ακρόαση ηθοποιών για το Άρμα Θέσπιδος-Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στο Θέατρο Μπάρρυ

12.3.2024

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας  καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες γυναίκες-ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-30 ετών, για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή του Άρματος Θέσπιδος Ο Εξηνταβελόνης  του Κωνσταντίνου Οικονόμου, σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.

Οι ενδιαφερόμενες ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 13:00 το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

akroaseisdipethepat@gmail.com

Στο βιογραφικό σημείωμα θα αναφέρεται η Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν οι ηθοποιοί, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαρτίου (από τις 11 π.μ.),  στο θέατρο Μπάρρυ-Σανταρόζα 7 και Καρόλου στην Πάτρα ( 2 άτομα ανά  20 λεπτά) και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει έναν μονόλογο δικής τους επιλογής.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού της ακρόασης οι ενδιαφερόμενες θα ειδοποιηθούν από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Σημειώνουμε ότι το Άρμα Θέσπιδος είναι θεσμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που δημιουργήθηκε το 2015 και δίνει παραστάσεις στην Πάτρα και την ευρύτερη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Οι πρόβες για την παράσταση   θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου 2024.

Ενημερώνουμε επίσης ότι το ΔΗΠΕΘΕ δεν δικαιούται να παρέχει φιλοξενία στους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην παραγωγή.