ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Παραμυθομαγειρέματα

10.4.2024

Για παιδιά 3-6 ετών Σάββατο 13 Απριλίου 5:00-6:30 μ.μ

Μια φορά κι έναν καιρό πριν πολλά χρόνια ήταν ένα αγόρι… Ένα αγόρι άστα να πάνε! Οι γονείς του δεν ήξεραν πια τι να κάνουν. Ο Νιλς, το αγόρι της ιστορίας μας, συνάντησε μια μέρα ένα καλικαντζαράκι και θεώρησε ότι θα ήταν αστείο να το αιχμαλωτίσει με την απόχη του για τις πεταλούδες. Τότε, αυτό μεταμόρφωσε τον Νιλς σε ένα μικροσκοπικό πλάσμα. Τυχαία, αυτός βρέθηκε στη ράχη μιας κάτασπρης χήνας! Πετώντας με τις αγριόχηνες για έναν ολόκληρο χρόνο, ο Νιλς έμαθε σπουδαία πράγματα, όπως τι θα πει φιλία, ενσυναίσθηση και αγάπη…

Ελάτε να ¨παραμυθομαγειρέψουμε¨ με σκεύη τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα, με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς και...με συνταγή το παραμύθι Οι περιπέτειες του Νιλς.

Για παιδιά 6-12 ετών- Σάββατο 13 Απριλίου 7.00-8.30 μ.μ.

Σε ένα μεγάλο λιβάδι ζούσε μια ψηλόλιγνη λεύκα. Όλοι την θαύμαζαν για την κορμοστασιά και την λυγεράδα της αλλά ήταν δυστυχισμένη και μοναχική. Δεν είχε φίλους… Μια φθινοπωρινή μέρα,  ένα περήφανο άλογο και ο αναβάτης του κάλπασαν προς το μέρος της κι από τότε άλλαξαν όλα για την λεύκα. Η αγάπη του αλόγου και της λεύκας, του Χρήστου Μπουλώτη είναι μια υπέροχα ειπωμένη ιστορία για την αγάπη, την αποδοχή και την διαφορετικότητα. Ξυπνήστε άνθρωποι να δείτε την πιο ταιριαστή αγάπη σε όλη τη γη. Παράξενη; Ναι! Αταίριαστη μόνο σε αυτούς που δεν θέλουν να δουν.

Ελάτε να ¨παραμυθομαγειρέψουμε¨ με σκεύη τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα, με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς και τις δραματοποιήσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής- Πληροφορίες :

Θεατρικό Εργαστήρι: 2614 014979,  693 231 1567 (Απογευματινές Ώρες: Κ. Περλέγκα)

Εμψυχωτές: Ιωάννα Τζαμαρία, Νικόλαος Τσίχλας

Κόστος συμμετοχής: 7ευρώ